T

A

U

Invitaţie


     De fapt aceasta este voia lui Dumnezeu:
     sfinţirea voastră!
(1Tes 4.3)
Dacă vrei, vino şi vezi, trăieşte şi experimentează alături de noi ...


Iubirea nu este iubită. (Sf. Francisc de Assisi) Vino...
Hai să iubim împreună Iubirea !
Doamne, de ce lumea Te iubeşte aşa de puţin?...


Iubirea faţă de Tine nu trebuie să aibă multe cuvinte, ci e mai bine să o exprimăm prin viaţa noastră, să te lăudâm din inimă, să-Ţi mulţumim pentru toate, să răspândim bucurie si pace...să Te iubim, Isuse, pentru totdeauna.

în bucurie... prin rugăciune... în studiu... cântând... prin muncă... în linişte... în abandonare... în tinereţe şi sănătate... în odihnă şi recreere... prin meditaţie... în bătrâneţe şi boală... prin joacă... în Adoraţie... prin fidelitate... prin slujire... în suferinţă... şi prin zâmbet ...

Eşti tânară şi vrei să discerni chemarea lui Dumnezeu la viaţa adevărată, pe drumul pregătit ţie de Domnul spre a-ţi găsi fericirea?

Eşti nehotărâtă? Visezi şi vrei să faci lucruri mari? Dar, cunoscând limitele tale, ţi-e teamă să iei decizia de a face un pas în necunoscut...

Îţi oferim posibilitatea de a ne vizita şi a cunoaşte viaţa noastră prin participarea la programul de rugăciune comună, la diferitele activităţi şi la timpul de odihnă şi pentru a găsi astfel răspunsuri la întrebările tale. Eşti invitată şi aşteptată cu drag!